HTML

Utálok mindent

Amikor eszembe jut valami, amit utálok, azt ide leírom. Kiadom magamból a mérget. Ti pedig nevessetek, vagy gondolkodjatok el rajta.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Utálom a hólapátot

2013.01.14. 08:54 utalokmindent

holapat_1358149748.jpg_236x281

Utálom a hólapátot. 

Mondjuk úgy egészében a havat is, de a hóesésnek szerencsére nincs különösebb hangja. A hólapát egyik legfőbb tulajdonsága, hogy csak akkor működik, ha még az egész társasház alszik. No persze a hólapát nem él, így sokkal inkább az azt működtető gondnokot kéne utálnom, de nem rossz ember ő, így szorítkozzunk csak a hólapátra.

Persze törvények kötelezik a társasházakat, meg egyébként mindenkit, hogy a háza előtti, meg udvari járdaterületeket tisztán kell tartani. De könyörgöm, miért nem lehet várni vele, miért kell korán reggel azt a buzi havat lapátolni, és karistolni a betont? A korán reggel fél 9-et jelent jelen esetben. Tudom, felkelhetnék előbb, de ma semmi dolgom nem akad, szerettem volna tovább aludni.

Jobban belegondolva, még jó, hogy nem nekem kell eltakarítani a havat, mert akkor valószínűleg még jobban utálnám a hólapátot, és vele együtt a havat is. A hónak azért még van egy esélye.

Szólj hozzá!

Címkék: tél reggel beton kurva házmester korán társasház hólapát

Utálom a "furfangos" egyenleteket

2013.01.13. 15:48 utalokmindent

582400_467797843269620_1193861117_n_1358089008.jpg_363x295

Hopp, máris belebotlottam egy olyan dologba, amit nem hagyhatok szó nélkül.

Utálom a fentihez hasonló facebookon terjedő rettentő nehéz feladványokat. Miért utálok egy képet? Meg tudom oldani, nyugi. Viszont ilyenkor muszáj vagyok végignézni az eddig érkezett kommenteket, válaszokat, és elborzadni azon, hogy mennyi ostoba ember között kell leélni életemet.

Mondjuk szerencsére ezen ostoba emberek többségével még életemben nem találkoztam (nem is akarok), sajnos törvényszerű hogy egy-egy ilyen lénybe néha belebotlik az ember. De akkor is, olyan érzésem van, mintha  csigák lennének, akik elbújnak az internet végtelen világában, és csak akkor jönnek elő, ha valaki egy ilyen feladványt tesz közzé. Mintha lenne egy ostoba emberek dimenziója, és egy értelmes emberek dimenziója, és ez a fenti kép a kapu. 

Utálom azt is, hogy ezek az ostoba emberek egymást próbálják meg meggyőzni a baromságaikról, hogy pl. a fenti egyenlet miért 0 meg hogy miért 1 sőt, hogy miért 13. Persze létezik köztük 5 éves kisgyerek is, akitől nem lehet komolyan venni az ostobaságot, de kérdés, hogy egy 5 éves gyerek mit keres a facebookon...

Végezetül összefoglalva egyértelmű, hogy ezek a furfangos feladványok semmi másra sem jók, csak arra, hogy míg a gyökerek egymást öldökölve próbálják bizonyítani saját ostobaságukat, én jól felbasszam az agyam, és megszülessen ide az első post!

Nagy ívben kerüljétek el ezeket!

Szólj hozzá!

Üdvözlet

2013.01.13. 15:28 utalokmindent

Sziasztok!

Joggal merülhet fel bennetek a kérdés, hogy mi értelme van egy ilyen blognak. Hát, nem sok.

A környezetem szerint néha elég agresszív tudok lenni. Valójában ez nem igaz, csak elég alacsony a tolerancia- és ingerküszöböm. Nagyon könnyen fel tudom húzni magam a legkisebb dolgokon is...

Hogy miért? Mert ilyen vagyok. Emiatt persze sokan nem is szeretnek. De nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Mert én úgy szeretnék élni, ahogy azt én elvárom. Olyan környezetben, ahogy azt én elvárom. Ha valami nem tetszik, akkor először felhúzom magam rajta, aztán elgondolkodom, hogyan lehetne jobbá tenni. Ezáltal egyre jobban közeledek a számomra tökéletes környezet felé.

Lesznek itt a blogon jelentősebb és jelentéktelenebb utálatok is.Lesznek hétköznapiak, és biztos lesznek politikai témájúak is. Attól függ, éppen mibe botlok bele. Csemegézzetek, nevessetek, gondolkodjatok.

A Nagy Király

Szólj hozzá!