HTML

Utálok mindent

Amikor eszembe jut valami, amit utálok, azt ide leírom. Kiadom magamból a mérget. Ti pedig nevessetek, vagy gondolkodjatok el rajta.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Utálom a hólapátot

2013.01.14. 08:54 utalokmindent

holapat_1358149748.jpg_236x281

Utálom a hólapátot. 

Mondjuk úgy egészében a havat is, de a hóesésnek szerencsére nincs különösebb hangja. A hólapát egyik legfőbb tulajdonsága, hogy csak akkor működik, ha még az egész társasház alszik. No persze a hólapát nem él, így sokkal inkább az azt működtető gondnokot kéne utálnom, de nem rossz ember ő, így szorítkozzunk csak a hólapátra.

Persze törvények kötelezik a társasházakat, meg egyébként mindenkit, hogy a háza előtti, meg udvari járdaterületeket tisztán kell tartani. De könyörgöm, miért nem lehet várni vele, miért kell korán reggel azt a buzi havat lapátolni, és karistolni a betont? A korán reggel fél 9-et jelent jelen esetben. Tudom, felkelhetnék előbb, de ma semmi dolgom nem akad, szerettem volna tovább aludni.

Jobban belegondolva, még jó, hogy nem nekem kell eltakarítani a havat, mert akkor valószínűleg még jobban utálnám a hólapátot, és vele együtt a havat is. A hónak azért még van egy esélye.

Szólj hozzá!

Címkék: tél reggel beton kurva házmester korán társasház hólapát

A bejegyzés trackback címe:

https://utalokmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr895017018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása